DespreSimulările de rezidențiat reprezintă un proiect al departamentului SCOME din cadrul SSMI. Organizarea și logistica simulărilor, pagina web, aplicația de corectare automată, corectarea în sine sunt făcute de studenți pentru studenți.

Desfășurare
Pentru a participa te rugăm:
- să te alături grupului de discuții https://www.facebook.com/groups/simularireziumfiasi/ unde vei afla despre datele simulărilor care urmează, tematica acelor simulări, taxa de participare (în jurul a 5 RON). Tot acolo îți vei anunța participarea prin intermediul formularelor care se vor posta înainte de fiecare simulare și vei putea să pui întrebări în caz de nelămuriri.
- să îți faci cont pe www.ssmi.ro/simulare-rezidentiat pentru a afla punctajul total, punctajul pe fiecare item și locul în clasament la simulările la care ai participat. Menționăm că rezultatele se vor putea consulta doar în acest mod, nu se vor trimite prin mail sau altfel. De asemenea, te rugăm ca, pe foaia de examen, lângă nume, să treci și emailul cu care ți-ai creat contul aici. De reținut că rezultatele sunt confidențiale deci fiecare va avea acces doar la propriul rezultat și propria poziție în clasament.

Contact
Pentru întrebări legate de:
- data simulărilor, tematică, amfiteatre contactați coordonatorii proiectului:
  petreamariamagdalena at gmail com
  norin.forna at gmail com
- orice problemă tehnică, site, rezultate, erori la corectare: iolivp at gmail com

Mult succes!

Mergi înapoi la pagina principală.

© 2008 - 2013 SOCIETATEA STUDENTILOR MEDICINISTI IASI
designed by Tudor Voloșeniuc / developed by Iolanda Popa